Articles i reflexions

EL TRESOR DE LILITHCarla Trepat ha  escrit un conte sobre la sexualitat infantil on parla sobre la sexualitat, el plaer i el cicle menstrual, i serveix com a eina i ajuda per a les mares en el moment de tractar el tema de la sexualitat amb les seves filles petites.

Es va sentir motivada a  escriure el conte per la maldestra manera d’abordar la menstruació en la nostra cultura i la dificultat que hi ha en parlar amb les filles, nétes... sobre el plaer, la sexualitat, el cos, la menstruació... Sembla mentida que en ple segle XXI encara hi hagi tants tabús sobre aquests temes i sobretot referits a l’àmbit femení.

Aquest conte es va autoeditar a través del micromecenatge a l’octubre del passat 2012 gràcies al recolzament de més de 150 persones. A dia d’avui el distribueix i el dona a conèixer ella mateixa a través de les xarxes socials.

Hi ha cap regal millor que un conte per acompanyar les nenes a conèixer-se i a estimar-se?

Podeu veure el vídeo penjat a youtube: http://youtu.be/pBpPfg3wJHU
I saber-ne més a la seva pagina: www.eltesorodelilith.com


EDUCAR EN EL ASOMBRO

Cada dia penso en com els adults ens carreguem aquesta capacitat dels nens per interessar-se per tot quan des de ben petits els estem dient això no, allò altre no, ara calla, ara no preguntis. Des de nadons és bo fomentar la predisposició de l'ésser humà a fascinar-se per tot el que l'envolta, sense perdre-la mai i al fer-nos adults, no oblidar que també hem estat petits.
Catherine L'Ecuyer ens ho explica molt bé en la seva última publicació Educar en el asombro.

1 comentari:

  1. Gracias querida amiga por seguir mi blog. Un fuerte abrazo, Catherine (ApegoAsombro)

    ResponElimina